Untitled
09 dec 2012
week 48: 25 t/m 31 oktober

Op 25 oktober zijn we ’s middags met zijn drieën naar lampenwinkels geweest in Deurne en Helmond om een lamp uit te zoeken voor boven de salon- en de eettafel. Bas vond al die lichtjes erg mooi. Ook hebben we vandaag een mooi pakket van Zwitsal gekregen met bodylotion, zachte crème, babyolie, wascrème, wasgel en antiklitshampoo, omdat we geselecteerd zijn om de producten uit te testen en te beoordelen.
Hoera!!! Vanaf 26 oktober weten we dat kleine Bas grote broer wordt! Ik ben met Bas naar het consultatiebureau geweest. Hij woog 7,5 kg en was 71,3 cm lang en was verder goed gezond. Omdat hij mooi recht en stabiel zit, mag hij voortaan mee op de fiets. Omdat hij nog niet kruipt, konden we als we dat wilden, eventueel naar de fysiotherapie, maar dat was absoluut niet nodig, omdat Bas met de fijne motoriek wat voor is voor zijn leeftijd. We wachten dus nog maar even rustig af. Ik moet 23 november nog even terug naar het bureau voor controle van Bas zijn ogen, omdat hij soms loenst. Volgens de verpleegkundige was er niets aan de hand, maar ze wilde voor de zekerheid de arts ook nog even laten kijken. Bas moest hard huilen bij de prikken, maar was gelukkig snel te troosten. Bas heeft bij opa en oma Van Aerle zijn fruithap gegeten en nog even gespeeld. ’s Middags is oma Van Mierlo een kopje thee komen drinken. ’s Avonds zijn Mark, Bas en ik bij opa en oma Van Aerle, tante Maartje en tante Willeke en oom Arjan op bezoek geweest om te vertellen dat Bas een broertje of een zusje krijgt!
Op 27 oktober is Bas voor de eerste keer een klein rondje mee geweest op de fiets. ’s Middags zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. We hebben daar gegeten en ’s avonds kwamen ook tante Monique en oom Anton. Ook daar hebben we verteld dat Bas een broertje of zusje krijgt.
We zijn op 28 oktober naar het centrum gewandeld, omdat het koopzondag was. Omdat ik me niet zo goed voelde, zijn we gauw genoeg weer naar huis gegaan. Wel hebben we gel gekocht voor Bas zijn tandvlees, omdat hij soms toch wel last van zijn doorkomende tandjes lijkt te hebben.
Bas en ik zijn op 30 oktober op bezoek geweest bij Mariëlle en Marijn. Ze hebben allebei lief gespeeld.
Bas en ik zijn op 31 oktober de draagzak naar Marja terug gaan brengen. Daar hebben we veel plezier van gehad, maar Bas wordt nu te zwaar voor in de draagzak. Bas en Evelien hebben met de lego-trein gespeeld. Toen Marja Bram van school ging halen, hebben Bas, Evelien en ik gezellig samen op de bank een boekje gelezen. Bas en ik hebben daar geluncht en daarna zijn we naar huis gegaan, omdat Bas erg moe was. Hij sliep al snel in de auto.
Bas wordt ’s avonds/’s nachts regelmatig huilend wakker. Dan zit hij met zijn handjes in zijn mond en lijkt hij echt pijn te hebben. De gel op zijn tandvlees lijkt wel verlichting te geven, maar we hebben hem ook een paar keer een zetpil gegeven. Sinds zijn tandjes doorkomen, steeds Bas zijn knuffeldoek “Koetje” steeds vaker in zijn mond en bijt hij erop. Ik had een bijtring voor hem gekocht, maar daar doet hij niets mee. Omdat Koetje daardoor behoorlijk vies was geworden, heb ik hem in de was gestopt. We hebben samen even voor de wasmachine gezeten en Bas moest lachen als Koetje voor het raampje langs kwam zwemmen. Toen Koetje weer droog was en Bas hem weer terug kreeg, was Bas erg blij! Met twee armpjes uitgestoken en een luide “aaaaaahhhh” werd Koetje door Bas in ontvangst genomen en…. meteen weer in zijn mond gepropt, waardoor hij bijna weer in de was moet...








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative